Produktion & Design

Lyons Living har igennem mange år designet og produceret møbler af træ. Vores møbler fås både i standardmål og på specialmål.

Kvalitet

Vi sætter pris på kvalitet, og har derfor høje kvalitetskrav til både leverandører og materialernes kvalitet.

Større Projekter

Større projekter varetages også. Grundet Lyons Living store erfaring inden for byggebranchen, laves større projekter som eksempelvis tag, terrasser, renovering af lejlighed, opsætning af køkken mm. også.

Kunde Kontakt

Vi ved, at du som kunde er interresseret i processen. Hvad end størrelsen på projektet er. Derfor lægger vi stor vægt på kontakt igennem processen, således at du kan føle dig tryg og sikker. Dette er med til at give begge parter en god og behagelig oplevelse.

Den personlige kontakt

Hvad enten du som kunde, er privat eller erhverv, kommer vi gerne ud til jer og tager en konstruktiv snak om jeres behov og muligheder. Det gør vi for at sikre os, at dine behov og ideer bliver taget med i design processen. Du/ i er også meget velkommen på værkstedet efter aftale. Så i kan se og snakke om detaljerne. Hvad end om det er nyt plankebord, hyldesystem eller noget helt tredje.


Historien om Lyons Living - Handmade Furniture

Lyons Living blev etableret i slutningen af 2015 af Nicki Lyons.

Ideen var fra start, at producere og sælge møbler i høj kvalitet og med den personlige kontakt til sine kunder i højsædet.

Efter mange år i tømrer & snedkerbranchen, startede Nicki Lyons Living op i et lille lokale i Gentofte. Siden da er der sket meget.

Lokalet er blevet skiftet ud med et moderne træværksted. Det er her vores kunder nu har mulighed for at få en snak omkring produkterne og de mange muligheder vi tilbyder indenfor møbler, boligdesign og indretning.

Her vil du kunne se flere designs som plankeborde, sofaborde, hylder, reoler, oxiderede lamper og meget mere.

Følg med på Instagram for de nyeste projekter.